Αποστολές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλονται αυθημερόν με την εταιρία courier ACS και παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός Αττικής, και εντός 2 εργασίμων ημερών στην υπόλοιπη χώρα. Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά ανά περιοχές, λόγω της πανδημίας.

Παραγγελίες που φθάνουν στο κέντρο αποστολών μετά τις 14:00, αποστέλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Κάθε παραγγελία επιβεβαιώνεται τηλεφωνικά πριν την αποστολή της, με κλήση στον αριθμό τηλεφώνου που έχετε δηλώσει.
 Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) μεταξύ 10.00 – 17.00.

Αποστολές παραγγελιών ύψους άνω των 65€ και ογκομετρικού βάρους έως 2 kg, έχουν δώρο τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής. Αποστολές προς δυσπρόσιτους προορισμούς με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, έχουν δώρο τα έξοδα, εφόσον παραληφθούν από τον πελάτη από το τοπικό κατάστημα της ACS.

Αποστολές παραγγελιών ύψους κάτω των 65€ και ογκομετρικού βάρους έως 2 kg, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 6,50€, εκτός από τις παραγγελίες που αποστέλονται προς δυσπρόσιτους προορισμούς όπου η χρέωση είναι 13€.

Οι ανωτέρω χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για πακέτα ογκομετρικού βάρους έως 2 κιλών. Για πακέτα μεγαλύτερου ογκομετρικού βάρους, υπάρχει επιβάρυνση 1,5€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας, χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Η εταιρίας μας αποστέλλει τα όλα τα προϊόντα σε πελάτες μας στην Κύπρο, μέσω συνεργαζόμενης εταιρίας Courier.
Πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας, ενημερώνεστε για το ακριβές ύψος των εξόδων βάσει του ογκομετρικού βάρους του. Ενδεικτικά, ανέρχονται σε 11€ για πακέτο βάρους 2 κιλών.
Ο μέσος χρόνος παράδοσης για Κύπρο είναι 10 ημέρες.
Στις αποστολές προς Κύπρο δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής.
Οι παραγγελίες θα πρέπει να εξοφλούνται πριν την αποστολή τους, μέσω εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας ή μέσω Paypal.
Πελάτες μας στην Κύπρο που έχουν ενεργό το ΑΦΜ τους για τη διενέργεια ενδοκοινοτικών συναλλαγών, μπορούν να μας ζητήσουν την έκδοση σχετικού παραστατικού άνευ ΦΠΑ, γνωστοποιώντας μας το ΑΦΜ τους.

acs_ta-panta_2013_947x338_normal